KIEMELT HÍR

Várunk mindenkit nagy szeretettel 2017. február 25-én szombaton 10 órától a BOK Csarnokban!
Várunk mindenkit nagy szeretettel 2017. február 25-én szombaton 10 órától a BOK Csarnokban! »
Ha nem is a tavalyi felállással, de megvédte címét a SZVUK SE lány csapata és a Cso-Ko Teniszsuli 1. fiú csapata is. »
Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a 11 éven aluli versenyzőknek szervezett országos csapatverseny, amelyen több mint 220 fő igazolt játékos vett részt. »
A Balls Unlimited és az Artengo labdáit lehet csak használni a 2016.10.15-2017.10.14-ig terjedő időszakban. »
»
Különleges és egyedi ajándékot kapnak azok a gyerekek akik idén elindulnak a Magyar Tenisz Szövetség Play and stay Csapatbajnokságán. »
Mától lehet jelentkezni az MTSZ 2016. évi Play and stay Csapatbajnokságára, amelyre évről évre egyre több tagszervezet csapata jelentkezik. »
Évről évre egyre több tagszervezet csatlakozik a Play and stay versenyszervezők táborához, így a versenyek színvonala is egyre jobb, és a versenyzők száma is egyre nagyobb. »
Október 7-ig lehet jelentkezni az MTSZ honlapján az MTSZ HIREK között olvasható Jelentkezési felhívásra! »
Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Play and stay WILSON játék, melynek keretei között egész évben a versenyek alkalmával gyűjthető matricákat és teniszes ajándékokat kapnak a play and stay versenyeken indulók. »
Második Play and stay Bajnokságát rendezte meg az SZVTK. »
Sokadik alkalommal került megrendezésre a székesfehérvári verseny, amelynek házigazdája Tóth Bianca és Galambos Gábor. »
Mindkét helyen bőven akadt versenyző a nyári szünet ellenére. A legkisebbek örömmel versenyeztek a kánikulában, mind Orosházán mind pedig Százhalombattán. »
A nem mindennapi eső ellenére se a Golden Ace kupa, se a ZTE Kupa nem maradt el »
A budai verseny mindig nagyon népszerű, hiszen a jó szervezés és az értékes ARTENGO ajándékok nagyon vonzóak a legkisebb versenyzők számára. »
Gratulálunk a forrósággal küzdő de kitartó gyerekeknek! »
Idén 84-en voltak a már negyedik éve megrendezésre kerülő integrált tenisz táborban, ahol idén Szávay Ágnes és Gubacsi Zsófi mellett Németh Roland és Farkas Attila kerekesszékes teniszezők is tiszteletüket tették. »
Második alkalommal adott otthont Play and stay versenynek a PSE. »
A debreceni versenyen rekordlétszámú 36 induló volt, a Gubacsi kupán pedig több mint 50-en voltak, de ez ott már nem újdonság. »
Gyulán több mint 30-an, a MESÉ-n több mint 40-en voltak. Igazi felhős teniszidő várta a versenyzőket. »
Az egyik legnépszerűbb Play and Stay versenyen megint sokan voltak. Afféle "igazi teniszidő" volt a versenyen. 25 fok, fátyol felhő. »
Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere nyitotta meg a város első Play and stay versenyén. »
Szuper hétvégén van túl a szabadtéri Play and stay versenysorozat »
Közel 30 induló volt a hétvégi Sarkadi Lendület Kupán. »
Április 30-án au ország két távol eső helyén zajlott verseny. »
Április 23-24-én rendezte a Soroksári Tenisztanoda a három állomásos versenysorozatának első versenyét. »
A Magyar Tenisz Szövetség Versenysport Bizottsága a jövőre vonatkozóan úgy döntött, hogy a Play and Stay versenyek még színvonalasabb szervezése érdekében egy kérdőív kitöltését kéri a versenyek bíráitól. A kérdőív megtalálható weboldal "rendezési feltételek" aloldalán! »
Elkészült a 2016. évi Play and stay szabadtéri versenynaptár, amely március 23-val indul. »
Játssz! Sportolj és nyerj! A szabadtéri Play and Stay teniszversenyeken április 23 és október 15. között minden részvevő versenyző MTSZ matricát kap. Sorsolás az év végi Play and Stay CSB-n! »
Elkészült a 2016. évi Play and stay szabadtéri versenynaptár, amely március 23-val indul. »
A Wilson a Magyar Tenisz Szövetséggel együttműködve idén is folytatja a tavaly elindított tehetségtámogató programját. »
Az idei fedettpályás szezon utolsó play and stay versenyét a PVTC rendezte. »
Az idei sokszor túljelentkezésre tekintettel naptár egyeztető meetinget tartott az MTSZ Versenysport Bizottsága tegnap a Sportok Házában. A szabadtéri Play and Stay versenynaptár hamarosan elérhető lesz itt, az MTSZ play and stay oldalán és a program Facebook oldalán is! »
A Tennis Europe Hírlevelébe is bekerült a III. Európai Speciális Olimpia Tenisz Nap amelynek partnere volt a Magyar Tenisz Szövetség. »
Több mint 70 jelentkező volt a hétvégi Terrapark TC által szervezett Decathlon Kupán. »
»
Gratulálunk a korábbi Mini-tenisz játékos, ma már Fed Kupa csapattag, Junior Európa-bajnok, magyar válogatott Udvardy Pannának, aki március 13-án megnyerte a 46-dik brazil Banana Bowl 1. Kategóriás ITF versenyt Sao Paoloban! Szép volt Panna!! »

Az Alba Bianca Tennis Club „Nálad a szerva, Nagyi!” című családi tenisznapja zajlott március 12-én a Videoton Oktatási Központban. Az esemény célja a tenisz népszerűsítése, valamint a mozgássérültek érdekében a testi, lelki és mentális integráció elősegítése volt. A mozogni vágyók többek között a játékos tenisz-feladatokat és a zumbát is kipróbálhatták. »
A nemrégiben alakult, de annál sikeresebben működő Pasarét Tenisz Klub szervezte a március 12-i Play and Stay Kupát, amin a négy napos ünnep ellenére is több mint 50 résztvevő volt. »
A magyar Tennis Classics-hoz hasonlóan szervezi a BNP Paribas a teniszsport nemzetközi ünnepét, a World Tennis Day-t vagyis a TENISZ VILÁGNAPJÁT! Az első rendezvény 2013 márciusában zajlott a világ leghíresebb Arénájában a Madison Square Gardenben, amely idén is otthont adott a különleges eseménynek. Idén nem kisebb sztárok mint S. Williams, C. Wozniacki, S. Wawrinka és G. Monfils lépett fel egy egy bemutató mérkőzésen.
»
Az MTSZ is támogatója volt annak a kezdeményezésnek, amely már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Speciális Olimpia Szövetség által. »
TÁMOGATÓ